De #1 leverancier voor kunststof kozijnen in Helmond

Bent u op zoek naar hoogwaardige en energiezuinige kunststof kozijnen in Helmond of omstreken? Onze kozijnen bieden niet alleen een stijlvolle upgrade voor uw huis, maar zorgen ook voor aanzienlijke energiebesparingen en een comfortabeler binnenklimaat. Met geavanceerde technologieën op maat gemaakt voor uw behoeften en wensen, zijn onze kozijnen de slimme keuze voor uw woning. Ontdek onze onovertroffen kwaliteit en uitstekende service en kies vandaag nog voor de #1 leverancier van kunststof kozijnen in Helmond!

De voordelen van kunststof kozijnen

Wanneer u uw huis duurzamer wilt maken, is het belangrijk om te kiezen voor materialen die zowel stijlvol als duurzaam zijn. Kunststof kozijnen zijn de perfecte oplossing voor deze uitdaging! Met onze kozijnen haalt u niet alleen de hoogste kwaliteit in huis, maar geniet u ook van tal van voordelen. Kunststof kozijnen helpen uw huis beter geïsoleerd te houden, waardoor u bespaart op uw energiekosten. Bovendien hebben ze weinig onderhoud nodig en blijven ze jarenlang mooi. Kunststof kozijnen kunnen de waarde van uw huis verhogen door de verbetering van het uiterlijk en de energie-efficiëntie. Er zijn veel verschillende stijlen, kleuren en designs waaruit u kunt kiezen, zodat u uw huis een persoonlijke touch kunt geven. Kunststof kozijnen zijn beschikbaar met inbraakwerende sloten en beveiligingsbeslag voor extra veiligheid. Ze zijn milieuvriendelijk en kunnen jarenlang meegaan.

De voordelen op een rij:

 • Kunststof kozijnen helpen uw huis beter geïsoleerd te houden, waardoor u bespaart op uw energiekosten.
 • Kunststof kozijnen hebben weinig onderhoud nodig en blijven jarenlang mooi.
 • Kunststof kozijnen kunnen de waarde van uw huis verhogen door de verbetering van het uiterlijk en de energie-efficiëntie.
 • Er zijn veel verschillende stijlen, kleuren en designs waaruit u kunt kiezen, zodat u uw huis een persoonlijke touch kunt geven.
 • Kunststof kozijnen zijn beschikbaar met inbraakwerende sloten en beveiligingsbeslag voor extra veiligheid.
 • Kunststof kozijnen zijn milieuvriendelijk en kunnen jarenlang meegaan.
 • Kunststof kozijnen worden geleverd met garantie en uitstekende service na aankoop.

Duurzaamheid

Kunststof kozijnen zijn een duurzame keuze voor uw woning. Ze zijn sterk en weerstaan weersinvloeden zoals regen, wind en zonlicht, waardoor ze minder gevoelig zijn voor slijtage en vervorming dan andere materialen. Bovendien zijn ze gemaakt van recyclebare materialen en dragen ze bij aan een betere isolatie, waardoor u bespaart op uw energiekosten. Met kunststof kozijnen hoeft u niet snel opnieuw te investeren en kunt u erop vertrouwen dat ze u jarenlang van dienst zullen zijn. Dit maakt kunststof kozijnen een duurzame en kosteneffectieve investering voor uw woning.

Energiezuinig

Kunststof kozijnen bieden u de mogelijkheid om te besparen op uw energiekosten. Door hun uitstekende isolatie houden ze uw huis beter geïsoleerd en comfortabeler, waardoor u minder hoeft te stoken. Daarnaast zijn kunststof kozijnen beschikbaar met dubbele beglazing en speciale lucht- en waterdichtheid, waardoor hun energie-efficiëntie nog verder wordt verbeterd. Dit betekent lagere energiekosten voor u en een verminderde carbon footprint voor het milieu. Investeren in kunststof kozijnen is dus niet alleen een slimme keuze voor uw huis en uw portemonnee, maar ook voor het milieu. Kies voor energie-efficiënte kunststof kozijnen en geniet van comfortabel wonen en lagere energiekosten.

Veilig

Kunststof kozijnen zijn een veilige keuze voor uw huis. Ze zijn gemaakt van sterk en duurzaam materiaal, waardoor ze weerstand bieden tegen vervorming en beschadiging. Onze kunststof kozijnen zijn uitgerust met veiligheidstechnologieën zoals inbraakwerende sloten, beveiligingsbeslag en andere beveiligingsmaatregelen om uw huis te beschermen tegen inbraak en diefstal. Daarnaast zijn kunststof kozijnen ook extra brandveilig dankzij het niet-brandbare materiaal waaruit ze zijn gemaakt en de beschikbare brandvertragende systemen. Investeren in kunststof kozijnen is dus niet alleen een duurzame en energiebesparende keuze, maar ook een veilige keuze voor uw huis en uw gezin.

Lange levensduur

Kunststof kozijnen hebben over het algemeen een lange levensduur en gaan gemiddeld tussen de 30 en 50 jaar mee. De levensduur is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de kwaliteit van het materiaal, de plaatsing en het onderhoud. Als u uw kunststof kozijnen goed onderhoudt en op de juiste manier laat plaatsen, kunt u er zeker van zijn dat ze tientallen jaren meegaan en uw huis comfortabel en duurzaam maken.

De kosten voor kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen bieden tal van voordelen, zoals energie-efficiëntie, onderhoudsgemak en duurzaamheid. Hoewel de kosten van kunststof kozijnen hoger kunnen zijn dan die van andere materialen, zijn ze op de lange termijn een kostenbesparende investering vanwege de besparing op energiekosten en het verminderde onderhoud. Als u zich afvraagt wat de kosten zijn van kunststof kozijnen, dan hangt dit af van verschillende factoren, zoals de grootte van de kozijnen, het soort kunststof dat u kiest en eventuele extra opties. Maar geen zorgen, bij Kozijnen Helmond staan transparante prijzen en eerlijke tarieven altijd voorop. Wij bieden u graag een nauwkeurige offerte op maat, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Bij Kozijnen Helmond helpen we u graag verder!

De installatie van uw kunststof kozijnen door Kozijnen Helmond is snel, efficiënt en professioneel. Onze ervaren en gekwalificeerde installateurs werken nauw met u samen om ervoor te zorgen dat uw nieuwe kozijnen perfect passen bij uw huis. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en materialen om de installatie soepel en vlekkeloos te laten verlopen.

Onze installateurs houden rekening met uw specifieke wensen en eisen en zorgen voor een perfecte afwerking van de kozijnen. Tijdens de installatie staan wij klaar om u te helpen met eventuele vragen of opmerkingen.

Met Kozijnen Helmond bent u verzekerd van een snelle, efficiënte en vakkundige installatie van uw kunststof kozijnen. Laat ons u helpen bij het verduurzamen van uw huis in Helmond en omgeving, zodat u kunt genieten van een comfortabel en duurzaam thuis!

Bij ons kunt u rekenen op uitstekende garantie en service bij de aanschaf van uw kunststof kozijnen:

 • Wij bieden garantie op de productkwaliteit en fabricage van de kozijnen, zodat u verzekerd bent van hoge kwaliteit en langdurige duurzaamheid.
 • Onze ervaren en deskundige medewerkers staan altijd klaar om u te helpen bij eventuele vragen of problemen.
 • U kunt rekenen op snelle en vriendelijke service tijdens het hele proces, van het kiezen van de juiste kozijnen tot aan de installatie.

Met Kozijnen Helmond krijgt u dus niet alleen de beste kunststof kozijnen, maar ook betrouwbare garantie en service.

Kunststof kozijnen profielen van Kozijnen Helmond

Hieronder een overzicht van de kunststof profielen die wij aanbieden: wij leveren alle kozijnen met of zonder aanslag.

 • Decco82 NL is ons budget kozijn.
 • K-vision is het hogere segment
  (maar heeft wel een hele goede prijs kwaliteit verhouding). 

Wij hebben kunststof kozijnen van DeccoNL en K-vision

Decco NL

K-Vision Trend

K-Vision Classic

Naast kunststof kozijnen kun je bij Kozijnen Helmond ook terecht voor aluminium kozijnen van zeer hoge kwaliteit, wij komen vrijblijvend langs met onze producten. Om samen te kijken wat jullie wensen zijn, en welk kozijn het beste past bij jullie woning. Wij bieden ook de mogelijkheid aan om direct zonnescreens mee te bestellen, waardoor wij de screens en de kozijnen naadloos in elkaar over kunnen laten gaan. En waardoor het plaatje nog completer wordt. Ons eigen team van vakmensen komt de kozijnen en screens plaatsen en zullen niet weg gaan tot je helemaal tevreden bent 

AFSPRAAK INPLANNEN

Plan een gratis afspraak in

Bij Kozijnen Helmond staan we altijd klaar om onze klanten te ondersteunen bij het maken van de juiste keuze voor hun nieuwe kozijnen. Onze zorg voor onze klanten begint met een gratis afspraak. Het is gemakkelijk en snel om een afspraak in te plannen. Door het invullen van het aanvraagformulier zullen wij ons uiterste best doen om een afspraak voor u in te plannen op een tijd en locatie die het beste bij u past. 

timmerman kozijnen Helmond

OVERIGE DIENSTEN

Nog meer verduurzamen?

DUURZAAM

Bij Kozijnen Helmond staan we volledig achter het verbeteren van de duurzaamheid van uw woning of bedrijfspand. Ons team is toegewijd aan het bieden van een uitgebreid aanbod aan verduurzamingsoplossingen, waaronder niet alleen kozijnen en ramen, maar ook airconditioning, warmtepompen en zonnepanelen. Wij geloven dat elke verduurzamingsstap die u neemt, bijdraagt aan het creëren van een beter en gezonder leefklimaat voor zowel u als onze planeet. Wij werken graag samen met u om uw woning of bedrijfspand te verduurzamen en het comfort en de energie-efficiëntie te verhogen. Laat ons samenwerken aan een duurzame toekomst!

verduurzamen, split unit airco-systemen Deurne

Airconditioning

Wij bieden verschillende aircosystemen aan, van standaard tot de meest uitgebreide systemen.

warmtepomp kozijnen deurne

Warmtepomp

Tot wel €3500 subsidie op onze warmtepompen, u kunt ook bij ons terecht voor uw vloerverwarming.

verduurzamen, zonnepanelen keuze Deurne

Zonnepanelen

Wij werken uitsluitend met A-kwaliteit panelen en materialen, zodat u voorbereid bent op de toekomst.

Contact opnemen

Kozijnen Helmond is onderdeel van J&S Verduurzaming. Gebruik één van de onderstaande contactmogelijkheden of plan een gratis afspraak in via het onderstaande afspraakformulier.

Plan een gratis afspraak in

Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak in voor uw energiebesparende maatregelen, wij komen op zeer korte termijn langs om te kijken naar alle mogelijkheden.

Plan een gratis afspraak in

Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak in voor uw energiebesparende maatregelen, wij komen op zeer korte termijn langs om te kijken naar alle mogelijkheden.

Contact opnemen

U kunt ook contact met ons opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Menu

Nieuwe kozijzen laten installeren? Wij ontzorgen je tijdens het gehele traject!

Stel hier uw vraag

Stel uw vraag via onderstaand formulier. Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk via een E-mail beantwoorden.

Contact opnemen

U kunt uw vraag ook stellen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Deze website maakt gebruik van cookies om volledig te kunnen functioneren en u een optimale gebruikerservaring te bieden. Door te browsen op deze website gaat u akkoord met het gebruik hiervan zoals omschreven in onze Cookieverklaring en Privacyverklaring.

Bedankt voor uw interesse!

Uw aanvraag is in goede orde ontvangen, we zullen hier binnen 24 uur op reageren.